::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::Loading , please wait ...

انجمن کدستانMoisrex

MoisrexMoisrex.rozblog.com
زمان جاریtime : پنجشنبه 14 تیر 1403 - 4:58 قبل از ظهر
نام کاربریusername : پسوردpassword : یاor عضویتregister | رمز عبور را فراموش کردمForgot your password?
شما در سایت ما ثبت نام نکرده اید و یا وارد اکانت کاربری خود نشده اید. از شما خواهشمند هستیم You are not log in to site. Please وارد شویدlogin یاor ثبت نام کنیدregister .
اجزای تشکیل دهنده کیس
تعداد بازدیدvisits : 318
sepanta20 آفلاین



ارسال هاAnswers : 2
عضویتRegistration date : 2 /11 /1398
اجزای تشکیل دهنده کیس

اجزای تشکیل دهنده یک سیستم کامپیوتر عبارتند از :

· مانیتور

· کیس

· کیبورد

· ماوس

· اسپیکر های کامپیوتر

هر کدام از این قطعات به یکدیگر وابسته اند و اگر هر یک نباشند کل سیستم دچار اختلال می‌شود. هر کدام از این اجزا نیز از تعداد زیادی قطعه تشکلیل شده است که ممکن است هر کدام از این قطعات دچار مشکل شده و خرابی شود. مهمترین جزء تشکلیل دهنده ی این سیستم کیس است که در اینجا به بررسی قطعات داخلی کیس، وظایف آنها و خرابی و تعمیر آنها می‌پردازیم.

کیس چیست ؟

کیس کامپیوتر یک جعبه فلزی است که قطعات اصلی کامپیوتر روی آن سوار می‌شود و بسته به قطعات مورد نظر شما اندازه های مختلفی دارد. بطور مثال:

مینی کیس‌ها، کیس های کوچکی هستند که بطور خوابیده یا ایستاده قابل استفاده هستند و اندازه کوچکی دارند. کیس‌های خانگی، کیس های معمولی هستند که فقط بطور ایستاده قابل استفاده اند.

کیس های صنعتی یا گیمینگ به دلیل استفاده مکرر و سنگین، باید خروجی و ورودی هوای زیادتری به نسبت کیس های خانگی داشته و فضای مناسبی جهت قرارگیری قطعات داشته باشند. چون هر چه قطعا بروز تر و قوی تر می‌شود اندازه ی آن نیز بزرگتر شده و در نتیجه فضای بیشتری را اشغال می‌کند. به همین دلیل نیز باید کیس اندازه ی بزرگتری داشته باشد. از انواع کیس ها گذشته و به سراغ بررسی قطعات اصلی تشکیل دهنده یک کیس اسمبل شده می‌رویم.

· مادربرد (Motherboard):

مادربرد مهمترین قطعه تشکیل دهنده یک کیس است که تمامی قطعات بر روی آن سوار می‌شوند. از جمله قطعات زیر:

· پردازنده (CPU):

پردازنده یکی از قطعاتی است که بر روی مادربرد نصب شده و وظیقه انجام محاسبات و عملیاتی که بر روی سیستم عامل انجام می‌دهیم را دارد. همچنین یکی دیگر از وظایف این قطعه اولویت بندی کارهاست. یعنی به ترتیب کار مهمتر را در اولویت گذاشته و اول آنرا انجام می‌دهد. البته در نسل های جدید پردازنده کارهای اولویت بندی شده را بصورت تکه تکه انجام می‌دهد. یعنی ابتدا روی کار شماره 1 تمرکز، سپس وقفه ای ایجاد کرده و به سراغ کار 2 رفته و سپس بر روی کار 1 بازمی‌گردد. این عملیات با سرعت بسیار بالایی انجام شده و کاربر متوجه این عملیات نمی‌شود. حتی اگر شما کیس را روشن کنید ولی استفاده نکنید باز هم پردازنده در حال محاسبات است چون که در هر حال حتی اگر شما به سیستم خود دست نزنید بازهم نرم افزارهای زیادی در حال کار کردن برای پایدار نگ داشتن سیستم شما هستند.

· فن پردازنده (CPU fan) :

فن پردازنده همانطور که از نامش پیداست وظیفه ی خنک نگه داشتن پردازنده را دارد. پردازنده به دلیل انجام عملیات‌های مکرر از خود گرما صادر میکند و اگر فن برای خنک کردن پردازنده نباشد، پردازنده سیستم را ریستارت می‌کند و اگر این کار تداوم یابد پردازنده از کار افتاده و باید به فکر یک پردازنده دیگر باشید. . بر روی فن پردازنده نیز خمیری به نام خمیر سیلیکون زده می‌شود که این خمیرها نیز وظیفه دارند گرما را بهتر به بیرون انتقال دهند. بنابراین باید بصورت دوره‌ای فن پردازنده خود را سرویس کرده و خمیر بزنید. البته توصیه می‌کنیم این کار را خودتان انجام نداده و به متخصص واگذار کنید. چرا که اگر پایه های فن به درستی نصب نشود، سی پی یو داغ شده وعلاوه بر سی پی یو ممکن است مادربورد هم آسیب ببیند.

· رم (RAM) :

رم یک نوع حافظه و یکی دیگر از قطعات یک کیس است که روی مادربرد نصب شده و وظیفه دارد پروسه یا کارهای در حال انجام یا انجام شده را در خود نگه دارد. خیلی از کاربران رم را با فضای ذخیره سازی (Hard HDD,SSD) اشتباه می‌گیرند. این دو کاملا از هم دیگر جداست و هیچ ربطی به همدیگر ندارند. چون رم یک حافظه کوتاه مدت بوده و بعد از خاموش شدن و ریستارت سیستم اطلاعات آن پاک میشود ولی هارد اینطور نیست. حجم حافظه رم در کامپیوترهای مختلف از 512 مگابایت در سیستم های قدیمی تا 64 گیگا بایت در سیستم های بسیار قدرتمند متفاوت است. مقدار این حافظه و میزان باس آن تأثیر بسیار زیادی در سرعت کامپیوتر دارد.

· هارد یا فضای ذخیره سازی دائم (Hard):

هارد بر خلاف رم قطعه ای است که فایل ها یا پروسه های تمام شده را در داخل خود بصورت دائمی نگه میدارد ( البته در صورتی که به دست کاربر یا ویروس و یا بر اثر ضربه پاک نشوند) هارد از یک قطعه مکانیکی به نام HDA (Hard Drive Assembly) تشکیل شده است. در داخل هارد به هیچ وجه نباید گرد و خاک برود چون باعث خرابی سریع هارد می‌شود. زیرا هارد با سرعت بسیار زیادی میچرخد ( بین 5400 دور در دقیقه تا 7200 دور دقیقه) و گرد و خاک باعث خرابی هارد می‌شود.باز و بسته کردن هارد باید در شرایط کاملاً ایزوله انجام شود و فقط شرکت هایی که دارای تخصص و امکانات ریکاوری (بازیابی اطلاعات) هستند مجاز به باز کردن هارد می‌باشند.

· کارت گرافیک (VGA):

این قطعه که یکی از مهمترین قطعات برای گیمر ها و مهندسان است نیز بر روی مادر برد نصب می‌شود. وظیفه این کارت تبدیل سیگنالهای اطلاعات به سیگنالهای تصویر است. کارت گرافیک باید تصاویر خروجی را برای نمایش در مانیتور و در نتیجه برای دیدن کاربر ارائه دهد که دارای توابع مختلفی مثل شتاب دهنده و سرعت دهنده رندر سه بعدی و دو بعدی و رمز گشایی کردن فرمت های تصویری و ویدئویی و در بعضی کارت ها اتصال به دو یا چند مانتیور را داراست. کارت گرافیک علاوه بر پردازنده دارای حافظه است و هرچه این حافظه بروزتر و بیشتر باشد عملیات های گرافیکی با سرعت بهتری انجام می‌گردد. البته کارت گرافیک های جدید میتوانند بخشی از رم را نیز برای کارهای گرافیکی استفاده کنند که اصطلاحاً گفته می‌شود حافظه را شیر(share) می‌کند. بعضی از فروشندگان این بخش از حافظه را هم جزو حافظه گرافیک معرفی می‌کنند که درواقع درست نیست.

· پاور (Power):

پاور یا منبع تغذیه قطعه ای است که در صورت ضعیف بودن تمامی قطعات دچار مشکل می‌شوند. پاور همان قطعه ای است که شما کابل برق را به آن متصل می‌کنید و باید برق را با ولتاژ مناسب به قطعات برساند. توان یعنی توانی که پاور می‌تواند بدون فشار آوردن به خود آن را برای قطعات تامین کند. توان در تامین انرژی سیستم نقش بسزایی دارد. هر پاور دارای ورژن است که در هنگام خرید سعی کنید برحسب قطعات خود ورژن مناسب را انتخاب نمایید.

شنبه 17 اسفند 1398 - 12:52
ارسال پیامsend p.m. نقل قولReply سپاس گزارمThanks گزارشReport



moisrex
درباره ماAbout us لینک های ماOur links کلمات کلیدیKeywords
انجمن تخصصی کدستان ، ساخته شده توسط فردی با نام مستعار Moisrex می باشد.This forum designed by a person who called Moisrex.

ایمیلE-mail : Moisrex @ Gmail.com
کدستان,انجمن کدستان,کدنویسی,انجمن پشتیبانی,فروم,رزبلاگ,آموزش کدنویسی,درخواست کد
تمامی حقوق این انجمن مربوط به همین انجمن می باشد | طراحی قالبCopyright (c) By Moisrex , All rights reserved | Desiger : Moisrex